​El garrotxí Salvador Vergés, cap de llista de Junts a Girona per al 12-M

L'actual diputat va ser l'únic candidat del partit que es va presentar per encapçalar la llista gironina

Slvador Vergés en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya
Slvador Vergés en una imatge d'arxiu al Parlament de Catalunya | Hugo Fernández
Nació
25 de març del 2024
Actualitzat a les 18:52h
Salvador Vergés serà el candidat de Junts per Girona en les pròximes eleccions catalanes del 12 de maig. L'empresari garrotxí i actual diputat de Junts al Parlament liderarà per primera vegada la llista gironina en unes eleccions al Parlament.

El partit l'ha escollit després de ser l'únic candidat que s'ha presentat a encapçalar la llista de Junts per Girona. "Fermament convençut d'assumir les conseqüències que comporti la lluita per la plena llibertat del nostre país, treballant, alhora i des del primer moment, amb esforç i responsabilitat, per millorar en tots els àmbits el benestar i el progrés dels catalans. I fent-ho sempre amb empatia i sentit d'equip al costat de la nostra gent i del President Puigdemont", assegura Vergés.

En les últimes eleccions catalanes del 2021, Vergés ja va formar part de la llista de Junts a Girona que encapçalava Gemma Geis. En aquell moment, va ocupar la tercera posició i va entrar al Parlament de Catalunya com a diputat. Salvador Vergés és enginyer de ponts i camins i fins al 2021 empresari de Bas Alimentària i soci administrador del Mas La Carrera. Vergés també ha estat director comercial de Noel Alimentària i gerent de la Cooperativa de la Vall d'en Bas.

El passat dissabte, Vergés i les altres candidates de la demarcació de Tarragona i Lleida, Mònica Sales i Jeannine Abella respectivament, es van reunir amb Carles Puigdemont per preparar la campanya i dissenyar les "línies mestres" de l'estratègia electoral. 
 

Puigdemont amb els tres candidats de les demarcacions catalanes Foto: Junts