Nova edició de Porcus Refinatus, la campanya que posa en valor el porc a la cuina garrotxina

Una trentena de restaurants de la comarca oferiran tapes i plats especials durant quinze dies

Imatge promocional de la campanya
Imatge promocional de la campanya | Associació d'Hostalatge de la Garrotxa
Redacció
18 de març de 2025, 10:46

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa impulsa un any més la campanya gastronòmica Porcus Refinatus. Es tracta de la tercera edició d’aquesta iniciativa que busca posar en valor els plats i receptes elaborats amb porc.

En total, una trentena de restaurants de la comarca oferiran plats i tapes elaborades per a l’ocasió amb porc i receptes tradicionals i innovadores. La campanya ha començat aquest dilluns 17 i s’allargarà fins al 30 de març. Pots consultar tots els establiments participants aquí.

A més de l’oferta gastronòmica de la campanya en els restaurants, dins el marc de Porcus Refinatus també s’ha organitzat una activitat paral·lela. Es tracta d’un taller de cuina gratuït que es durà a terme el dimarts 25 a l’Aula de Cuina de la Plaça Mercat d’Olot. Anirà a càrrec de Marc i Dani Demonjó del Restaurant Les Pedretes d’Olot amb la participació d’Embotits Jordi Vilarrassa i Porcs Casolans Corominas. Per participar-hi cal inscripció prèvia al 607 401 947.