La resta de premis entregats en el marc de la 28ª Nit de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial, van anar a parar als establiments participants de la Setmana Gastronòmica, als quatre expresidents de l'associació ÂJosep Carreras, Francesc ValentÃ, NarcÃs Pruenca i Fulgeni Garcia-; a l'hotel Costabella de Girona en el 40è aniversari de la seva fundació; al restaurant La Masia de Porqueres pel 50è aniversari de la seva fundació i al GEIEG per la seva difusió de Girona en el camp de l'esport i pel suport a l'esport base gironÃ.
Xavier Nicolazzi, recentment reelegit president de l'Associació, va reclamar la implicació de les institucions per fer de Girona 'una ciutat de congressos' i per donar suport a les iniciatives que es duran a terme coincidint amb els 200 anys dels setges de la guerra del francès, com és l'Exposició Mundial de Figures Històriques i les visites guiades teatralitzades i recreacions dels setges que s'estan preparant des de la pròpia associació i el Punt de Benvinguda de Girona, grà cies al suport del Pla de Foment del Turisme.
El sopar de la vetllada va servir de presentació del grup gastronòmic Girona Bons Fogons que va elaborar el menú del sopar. Aquest nou grup gastronòmic està format per 11 restaurants de la ciutat i dels entorns com són Alemanys 3, Can Marc, Cal Ros, Cynara, El Celler de Can Roca, El Duc de l'Obac, El Pati Verd, La Banyeta, La Riera, Marà ngels i Quimera i comparteixen la filosofia de treballar amb productes de les comarques gironines i promocionar Girona i el seu entorn com a destinació gastronòmica.