Èxit absolut en la trentena edició de l'Escaldàrium, amb més de 6.000 persones reunides a la plaça de Font del Lleó per gaudir en directe de la festa del foc i de l'aigua.
Aquesta xifra d'assistència de públic es complementa amb l'assistent a l'espai del Sopàrium del parc de Can Rius i l’assistent a altres grans propostes de l’univers Escaldàrium que tenen lloc al llarg de tota una setmana: el Templàrium (que fa créixer la proposta musical i festiva adreçada al públic més jove), el Judici (que ha introduït importants novetats en l’escenificació de la tortura i execució de les dones calderines acusades de bruixeria el segle XVII), l’Escumàrium, la mostra de cultura popular i, com a novetat, El Rebost de les Bruixes (la primera fira d’herbes remeieres amb parades batejades amb els noms de les suposades bruixes).
Des del punt de vista organitzatiu, la trentena edició de l'Escaldàrium ha acomplert les expectatives de l’organització, integrada pel Ball de Diables de Caldes de Montbui, l’Associació de Bombers Voluntaris de Caldes de Montbui, els Músics de l’Escaldàrium, l’Associació La Forca i l’Ajuntament de Caldes de Montbui. Pel que fa a la vessant cívica, la coordinació de Policia Local i Mossos d’Esquadra, corrobora que ha estat una festa sense incidents, malgrat els milers de persones concentrades tant a la festa com a la post festa que s’organitza d’1 a 5 de la matinada al parc de Can Rius.
D'altra banda, s'ha tornat a fer ús de l'aigua termal durant l'Escaldàrium, mesura ja incorporada a la 29a edició per a combatre la situació de sequera. A banda de l'ús d'aigua termal, en aquesta edició també s'ha mantingut la traducció a llengua de signes dels textos del narrador que es reprodueixen per megafonia durant la festa per introduir les diverses danses, o l'obertura del balcó de l'Ajuntament, que ha permès que una desena de persones, cinc amb mobilitat reduïda i un acompanyant per cadascuna d’elles, poguessin seguir la festa en directe.