Àlex Sastre anuncia que deixa l'Ajuntament de Granollers i que no prendrà l'acta de regidor

Junts per Granollers ha perdut mil vots i un regidor

Àlex Sastre, anunciant la seva decisió.
Àlex Sastre, anunciant la seva decisió. | Junts per Granollers
30 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:44h
El que ha estat el cap de llista de Junts per Granollers per les eleccions municipals, Àlex Sastre, ha anunciat aquest dimarts que deixarà l'Ajuntament i que ni prendrà l'acta de regidor.

Els resultats de la formació el 28-M no van ser ni molt menys els esperats. Van aconseguir 2.637 vots (l'11,71%), que es materilitzaran en 3 regidors. Són xifres inferiors als comicis del 2019, quan van sumar mil vots més i van acabar tenint 4 representants durant el mandat.

A les seves xarxes socials, Sastre diu que és "una decisió honesta i coherent" amb els objectius de Junts per Granollers, que assegura que "no s'han complert". També explica que la meditada durant mesos "en previsió de l'escenari".

I continua lamentant que el panorama polític a la ciutat "continua immutable": "La meva continuïtat no té cap recorregut polític i Junts per Granollers ha de fer foc nou, jo només faria que obstaculitzar nous lideratges i relleus", diu.

També argumenta la seva decisió per motius personals: "Hi he estat al 100% i he fet sacrificis importants. He deixat de dedicar temps a la meva família, als meus amics i a mi mateix. En faré 40 i tinc dos fills als que vull compensar el temps perdut. Ambiciono coses diferents que fa 12 anys", admet.

Sastre, que ha estat 12 anys regidor i candidat de Convergència i de Junts, diu que aqixò ha estat "un privilegi" i dona les gràcies a qui li ha donat suport.

Aquestes eleccions han estat els tercers en què Àlex Sastre ha estat candidat.