«Ja que m'havia de passar tantes hores assegut, almenys estar còmode»

En Joel, un noi de la Garriga, es fa viral per fer de segon vocal assegut en una cadira de 'gamer'

En Joel, assegut a la seva cadira el 23-J.
En Joel, assegut a la seva cadira el 23-J. | Ramon Ferrandis
24 de juliol del 2023
Actualitzat el 25 de juliol a les 12:09h
Els garriguencs i garriguenques que diumenge han votat al col·legi electoral de l'escola Pinetons s'han trobat amb una imatge curiosa: un vocal d'una de les meses s'asseia en una de les vistoses cadires que utilitzen jugadors de videojocs, streamers i gent relacionada amb el món de l'informàtica. Ràpidament, la imatge es va fer viral

"Soc enginyer informàtic. M'estic moltes hores assegut. Ja que també m'hi havia d'estar durant tot el diumenys, almenys estar còmode" explica en Joel Díaz, pragmàtic, a Nació. "També he viscut el nostre sistema educatiu. Per tant, millor m'enduc la cadira de treball, que és més còmoda", afegeix.

Diu que no es va trobar cap problema, ni per part dels altres membres de les meses ni dels votants. Al contrari: "Quan em veien, tothom deia que anava molt ben preparat. I al publicar-se la imatge, encara més", recorda. De fet, encara no entén el rebombori: "Jo ho trobo d’allò més normal, no sé on està la notícia".

Va ser la primera vegada d'en Joel com a part d'un dispositiu electoral. En general en fa una bona valoració, tot i que lamenta les hores que implica i que no hi hagués cafetera. "Almenys estava ben assegut", diu sorneguer.

Al garriguenc no li va afectar la calor. En part, perqè també va portar un ventilador de casa per estar més fresc.
Arxivat a