Les novetats de les cavalcades de Reis de les Franqueses

A Corró d’Avall es modifica el lloc de recepció del Reis, el recorregut de la cavalcada i la rebuda de cartes

El primer canvi és que els Reis d’Orient no arribaran en helicòpter
El primer canvi és que els Reis d’Orient no arribaran en helicòpter | Martí Albesa
Nació
04 de gener del 2024
Actualitzat el 13 de març a la 13:13h

Les cavalcades de Reis de les Franqueses canvien el seu format enguany. El primer canvi és que els Reis d’Orient no arribaran en helicòpter com era habitual i ho faran en un mitjà de transport molt especial i acompanyats per unes persones molt importants per la nostra comunitat. A banda, les previsions de pluja per al divendres suposen altres canvi, sobretot a Corró d’Avall.

Si no plou o plou poc, els Reis d’Orient arribaran a les 17:30 a l’Espai Can Prat. Allà seran rebuts per les autoritats des del balcó de la biblioteca. Acabada la recepció, s’iniciarà la cavalcada amb recorregut pels carrers Tagamanent, Céllecs i Riera fins a arribar al pavelló poliesportiu municipal on recolliran les cartes.

Si plou, Ses Majestats estaran tota la tarda, des de les 16:30 aproximadament, al pavelló poliesportiu per rebre els infants i les famílies i no hi haurà cavalcada ni recepció prèvia a l’Espai Can Prat.

A Bellavista, si no plou, es manté el programa previst amb sortida de la cavalcada des de la plaça del Centre Cultural a les 17:00. Des d’allà faran un recorregut circular pels carrers i, en acabar, rebran els infants i les famílies al mateix centre cultural. Si plou, Ses Majestats estaran tota la tarda, des de les 16:30 h aproximadament, al Centre cultural de Bellavista. Pel que fa a la cavalcada de Llerona, es manté el mateix programa amb inici a les 18:30.