Viladecavalls promou la cervesa autòctona La Mola

El consistori promou la innovació i l’emprenedoria local

Publicat el 24 de setembre de 2013 a les 08:49
Amb l’objectiu de promoure i fomentar el moviment emprenedor de Viladecavalls en aquest moments de dificultat econòmica, l’Ajuntament  ha organitzat el proper 27 de setembre, la presentació d’un producte autòcton del municipi: La Cervesa Artesana La Mola.

Víctor Hermoso, gerent i artesà cerveser, presentarà en aquest acte les diverses varietats de cervesa artesanal que ell mateix produeix des de maig de 2012. Des dels inicis, i fins l’actualitat, La Mola ha fet servir els mètodes més artesanals, tot respectat moltíssim el producte i l’elaboració natural d’aquesta, així com l’obtenció de la matèria prima de proximitat.

La marca ha anat creixent sota la fita d’apropar al públic un element tant quotidià i mil·lenari com és la cervesa, no només a través del seu consum, sinó transmetent la passió dipositada.

L’IPA, Belgian, Stout i Irish Red seran les quatre varietats que es podran tastar, juntament amb a un petit aperitiu de productes del Vallès Occidental elaborats pel restaurant Ristol Viladecavalls.

“Nosaltres donem suport a tots els productes de proximitat del Vallès Occidental, i com no a la nova cervesa de Viladecavalls, que ja la tenim des dels seus inicis, amb una molt bona acceptació per part dels nostres clients”. Declara el director de Ristol Restaurants, entitat col·laboradora.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament mostra una vegada més el seu compromís i acció real en matèria de promoció econòmica i espera i desitja generar amb aquest tipus d’actes un impacte positiu i promoure l’emprenedoria al municipi.