El Consorci de Turisme del Vallès Occidental ha editat un catàleg que recull els productes de la comarca amb l'objectiu de recuperar i potenciar l'ús d'aquests aliments a l'hora de cuinar.
Sota el títol De la terra al plat. Productes i gastronomia vallesana, inclou una relació de tots aquells productes locals d'especial rellevància, amb informació d'interès i una recepta per dur-los a taula.
El catàleg ha estat el·laborat amb la col·laboració de l'Associació de Mestres Productors Agroalimentaris del Vallès Occidental i el col·lectiu de cuiners Cuina Vallès. Tanmateix, ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
Sota el títol De la terra al plat. Productes i gastronomia vallesana, inclou una relació de tots aquells productes locals d'especial rellevància, amb informació d'interès i una recepta per dur-los a taula.
El catàleg ha estat el·laborat amb la col·laboració de l'Associació de Mestres Productors Agroalimentaris del Vallès Occidental i el col·lectiu de cuiners Cuina Vallès. Tanmateix, ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.