Ballart inicia la ronda de contactes amb la resta de partits

Tot per Terrassa va aconseguir ser la llista més votada amb 10 regidors

Entrevista a Jordi Ballart de Tot per Terrassa.
Entrevista a Jordi Ballart de Tot per Terrassa. | Albert Bagué
28 de maig del 2019
Jordi Ballart ha començat aquest dimarts la ronda de contactes amb la resta de partits locals que van obtenir representació municipal. Després de la ressaca electoral d'una nit que marcarà la història de Terrassa com la ni en què els socialistes van perdre l'hegemonia del govern local després de 40 anys, la candidatura independent de Tot per Terrassa, amb 10 regidors a l'ajuntament, ha començat a treballar. Ballart qualifica els resultats obtinguts com una "gran victòria històrica" que no s'esperaven aconseguir. 

Tal com ja va avançar Ballart la mateixa nit electoral, el seu objectiu és parlar amb tothom (PSC, ERC-MES, Cs i Junts per Terrassa) amb l'objectiu de "aconseguir un govern fort i progressita a la ciutat". Amb tot, Ballart també reitera que les seves línies vermelles per formar govern són la dreta i l'extrema dreta i també el PSC, del qual fa un any i mig en va sortir. 

El ple d'investidura se celebrarà el pròxim dissabte 15 de juny, quan es farà oficial l'inici de la legislatura terrassenca 2019-2023. Quatre anys després, Ballart tornarà a ser investit alcalde però aquesta vegada no com a socialista sinó com a líder del partit independent Tot per Terrassa. 

Resultats eleccions europees: