La Policia Municipal denuncia 162 persones el cap de setmana per incomplir l'estat d'alarma

Els agents han fet 139 intervencions a la via pública, 11 en vehicles i 12 en immobles

Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus
Policia Municipal de Terrassa patrullant per la ciutat durant el coronavirus | Anna Mira
NacióDigital
06 d'abril de 2020, 18:38
Actualitzat: 07 d'abril, 12:02h
Un total de 162 persones han estat denunciades al llarg d'aquest cap de setmana a Terrassa per incompliments de l'estat d'alarma. La majoria d'elles, 139, es trobaven a la via pública sense un motiu justificat, 11 en vehicles i 12 més, en immobles que no eren el seu domicili. D'aquestes, dues eren reincidents.

La majoria de les persones van ser denunciades per trobar-se a la via pública sense justificació: passejant, anant a comprar en parella, seient en bancs públics o passejant el gos lluny del seu domicili o sense respectar les mesures de seguretat. Però també hi hi ha hagut altres casuístiques: vuit persones es trobaven al carrer consumint alcohol o altres substàncies, una estava rentant el cotxe a la via pública, i també es va interposar una denúncia per una agressió a la via pública després d'una discussió. Diumenge al matí, es va denunciar una dona que feia esport al carrer.

Aquest cap de setmana també s'han denunciat conductors per no justificar el motiu del desplaçament o bé per trobar-se a l'interior d'un vehicle estacionat: un el divendres, set el dissabte i tres el diumenge. En un dels casos, a més, el vehicle no disposava d'assegurança ni permís, i en un altre, la persona que conduïa sense motiu justificat per al desplaçament tenia el carnet caducat. 

La Policia Municipal de Terrassa també ha intervingut en diversos immobles. Divendres va identificar i denunciar tres persones que es trobaven en un portal d'un edifici on no vivien, després de rebre l'avís d'un particular, i dues persones més, el mateix dia, que eren a un immoble aliè amb altres tres que sí que hi vivien. Diumenge, la policia va identificar dos ocupants d'establiments de restauració on hi havia persones dinant a l'interior, i també va procedir a denunciar-los en comprovar que cap dels dos tenia el seu domicili en els locals.