Més de 400 persones en les primàries de Terrassa en Comú

A l'espera dels resultats definitius, Xavi Matilla, únic candidat a liderar la llista per a les eleccions municipals, ha obtingut el suport del 91 per cent dels vots emesos

La Torre
23 de març del 2015
Actualitzat el 25 de març a les 7:43h
Les votacions han servit també per decidir l'ordre dels candidats a la llista electoral
Les votacions han servit també per decidir l'ordre dels candidats a la llista electoral | Foto: Terrassa En Comú

Aquest cap de setmana, Terrassa en Comú ha celebrat les primàries obertes per a elaborar la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. Les primàries s'han desenvolupat amb total normalitat, sense incidències destacables i amb un ambient festiu. En total, la pluja va reduir els punts de votació previstos amb 4 punts habilitats a tota la ciutat.

Des de Terrassa en Comú es considera que "les primàries han estat tot un èxit". Hi han votat 419 persones, d'un total de 652 inscrites, el que suposa una participació sobre el cens del 64,2%. Pel que fa a la votació pel cap de llista, la candidatura de Xavi Matilla ha obtingut el 91% dels vots (381 vots a favor), amb un 8% de vots en blanc (34) i un 1% de vots nuls (4).

D'altra banda, en la votació de candidatures individuals, a partir dels resultats obtinguts aquest cap de setmana, els llocs de la llista del 7 al 17 quedarien de la següent manera:
 
7- Marta Muntanyola Pablo
8- Oscar Monterde Mateo
9- Cristina Puig Sáez
10- Quim Guitart Mampel
11- Yesika Caro Pineda
12- Miquel Farrés Fernández
13- Rut Martínez Hernández
14- Frank Morales Gómez
15- Gloria Perona Carrasco
16- Daniel Charles Quintanilla
17- Antonia Sáez Ullés

Aquest dimecres es donaran a conèixer els resultats definitius.