FOTOS Les dones prenen el carrer a Terrassa per plantar cara a la violència masclista

El Centre a acollir la marxa de torxes feminista, que se celebrava per cinquè any consecutiu en la vigília del Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra les dones

Centenars de terrassenques van marxar aquest dimarts al vespre pels carrers del Centre.
Centenars de terrassenques van marxar aquest dimarts al vespre pels carrers del Centre. | Comitè de Vaga Feminista
Redacció
25 de novembre del 2020
Actualitzat el 26 de novembre a les 12:05h
Centenars de terrassenques van participar aquest dimarts, en la vigília del Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra la dona, a la cinquena marxa de torxes feminista. Era una acció reivindicativa organitzada pel Comitè de Vaga Feminista de Terrassa, on s'hi troben entitats i particulars.

Amb roba fosca i torxes a la mà, les manifestants van recórrer el Centre, des del Raval de Montserrat fins la plaça Nova, per deixar ben clar que davant la violència masclista "les trobaran de cara". A la capçalera hi lluïa un cartell amb la inscripció, seguida per desenes de torxes deixant una imatge de força.

La marxa es va dirigir fins la comissaria de Policia Nacional del carrer Baldrich, on un grup de manifestants van llençar boles de pintura a la façana i van encendre bengales de color lila per denunciar: "No ens cuida la policia, ens cuiden les amigues!". La protesta va finalitzar sense incidents.