El Balaguer guanya el Lleida B i puja a Primera Catalana

Els balaguerins remunten el gol dels lleidatans i segellen un 2 a 1 que els fa recuperar la categoria perduda el 2019

Jugadors del Balaguer, celebrant l'ascens
Jugadors del Balaguer, celebrant l'ascens | Paeria Balaguer
03 de juny del 2024
Actualitzat a les 10:03h

El Club Futbol Balaguer ha aconseguit aquest diumenge l'ascens a la Primera Catalana després de guanyar el Lleida Esportiu B per 2 a 1 al camp municipal. El matx ha començat malament per als balagueins, que al minut 26 han encaixat un gol. A la represa, el Balaguer ha fet dues dianes, obra d’Aleix León i Sergi Surroca, que el posaven per davant al marcador.

L’ajustat resultat ha provocat polèmica i nervis al final del partit, sobretot en els 5 minuts de temps afegit. Un cop xiulat el final, l'afició ha saltat al terreny de joc camp i s'ha unit als estejos amb la base i l’afició. L’entrenador, José Manuel Tomás (Josete), ha assegurat que el partit ha estat de nervis i tensió contra un rival que no ho posava fàcil

El president del club, JaumeEstrada, explica que l’objectiu del club era arribar al final de la competició amb opcions a jugar l’ascens, després del mal inici de temporada que va acabar amb un canvi d’entrenador. El Balaguer recupera una categoria que havia perdut l’any 2019.