El bàsquet lleidatà torna a ser d'ACB

El Força Lleida guanya a l'Estudiantes per 70 a 85 i torna a la màxima competició després de 19 anys

Força Lleida torna a l'ACB
Força Lleida torna a l'ACB | Força Lleida
09 de juny del 2024
Actualitzat el 12 de juny a les 16:59h

El Força Lleida ha aconseguit la glòria imposant-se 70 a 85 al Movistar Estudiantes en un partit clarament dominat des de l'inici pels de Lleida. D'aquesta manera, el bàsquet Lleida torna a l'ACB després de 19 anys.

Els de Encuentra han sortit amb la mirada posada en la victòria i han col·locat una bona diferència de 21-52 al final de la primera part. L'equip ha mantingut aquesta bona dinàmica defensiva dels últims partits, concedint molt pocs tirs i aguantant la possessió fins als últims moments.

En la segona part, els bordeusosos han sortit confiats i el Movistar Estudiantes ha aprofitat per acostar-se al marcador. Però els de Lleida no ha abaixat els braços i ha mantingut l'avantatja en el marcador fins al final amb un 70-85. L'afició també ha sigut un gran actiu en la victòria; els lleidatans han omplert els carrers de Madrid i han sigut aquell sisè jugador que l'entrenador demanava.

Amb aquesta històrica victòria, el Força Lleida no només ha aconseguit l'ascens a l'ACB, sinó que també ha demostrat la passió pel bàsquet que hi ha a Ponent. Ara, amb el suport incondicional dels seus aficionats, l'equip afronta un futur prometedor a la màxima categoria del bàsquet espanyol. La ciutat de Lleida pot estar orgullosa del seu equip, que ha fet història i ha posat el nom de la ciutat en el mapa del bàsquet nacional.