El Força Lleida arriba pletòric al partit decisiu contra l'Alacant

L'equip de bàsquet de la ciutat està a només una victòria de disputar la Final Four

23 de maig del 2024
Actualitzat a les 16:59h
L'equip de bàsquet Força Lleida aspira a l'ascens
L'equip de bàsquet Força Lleida aspira a l'ascens | Força Lleida

El Força Lleida té encaminada la Final Four després de guanyar els seus dos primers partits contra HLA Alacant. Si l'equip lleidatà s'alça amb la victòria aquest divendres passarà a la fase final, una Final Four on es decdirà qui ascendirà a l'ACB.

En l'últim partit, el Força Lleida es va imposar a l'Alacant amb un resultat de 88 a 68, on cal destacar l'últim quart dels lleidatans van aconseguir anotar 26 punts i no van abaixar els braços en cap moment en defensa, fet que va provocar que el rival només anotés 14 punts en el quart temps. Aquesta gran dinàmica defensiva és el millor actiu de l'equip per aspirar a la màxima categoria del basquetbol espanyol.

Qui està destacant en aquests dos primers partits de Play-offs és Jaume Lobo, que arriba en molt bon estat de forma, amb 19 punts el primer partit, essent el màxim anotador de la nit, i 14 en el segon.

Lleida es postula per acollir la Final Four

D'altra banda, la ciutat de Lleida es postula com una de les candidates per acollir aquesta Final Four. Les altres candidatures són: l'estadi de Burgos el San Pablo Burgos, el Movistar Estudiantes de Madrid i el Guuk Gipuzkoa de San Sebastià. En cas d'aconseguir passar; i de decantar-se la candidatura per la capital de Ponent, l'equip gaudiria de jugar a casa i els rivals haurien de patir l'efecte de jugar en terra hostil, una fet que afavoriria molt els interessos de l'equip de Lleida.