El Força Lleida fa història i es classifica per a la final amb una remuntada èpica

Rafa Villar lidera una emocionant remuntada en l'últim quart, assegurant el passi a la final dels lleidatans

El cinc titular del Força Lleida contra el partit del San Pablo de Burgos
El cinc titular del Força Lleida contra el partit del San Pablo de Burgos | Força Lleida
08 de juny del 2024

El Força Lleida es cita amb la història aquest diumenge en la final contra el Movistar Estudiantes. Els lleidatans, tot i guanyar, no han començat bé el partit, el primer quart ha sigut totalment pel San Pablo de Burgos amb un 20-17 en contra dels lleidatans.

L'inici del segon quart els bordeusosos han sortit més ficats en el partit, sobretot en defensa; i han aconseguit acabar la primera part a només dos punts per sota. El canvi ha arribat després del descans, el Força Lleida ha exhibit tot el seu potencial i ha aconseguit capgirar el marcador. Ja en el tercer quart han empatat el partit posant-se dos punts per davant acabant amb un 23-25 a favor.

No ha estat fins a l'últim quart que el Lleida s'ha posat definitivament per davant. L'equip ha patit fins a l'últim moment, però una recuperació crucial seguida d'una cistella de Rafa Villar ha assegurat el passi a la final.. Sigui com sigui els de Lleida demà tenen l'oportunitat d'escriure un nou capítol en la seva història i tornar a la capital de Ponent sent campions i ascendint a l'ACB.