​Cervera diu que l'acord amb el PSC pels pressupostos a Lleida servirà per defensar projectes del llegat ERC-Junts

La portaveu juntaire descarta amb rotunditat entrar a formar part de l'equip de govern socialista

La portaveu de Junts a la Paeria de Lleida, Violant Cervera.
La portaveu de Junts a la Paeria de Lleida, Violant Cervera. | Ignasi Gómez/ACN
Nació
19 de desembre del 2023
Actualitzat el 07 de març del 2024 a les 18:13h

La portaveu de Junts a la Paeria de Lleida, Violant Cervera, ha respost als retrets d'altres grups a l'oposició al consistori després de l'acord amb l'equip de govern del PSC per aprovar el pressupost municipal de l'any vinent. Cervera ha volgut deixar clar que aquest pacte no significa la renúncia en "cap cas" al seu programa electoral que bevia de la feina feta per l'antic mandat sinó que contempla el "seguiment" d'iniciatives que es van projectar amb l'extinent d'alcalde Toni Postius al capdavant del grup juntaire i l'exalcalde Miquel Pueyo (ERC). "Defensarem amb tota la fermesa del món aquest llegat", ha dit la portaveu de Junts al consistori lleidatà, que ha descartat amb rotunditat entrar a formar part del govern socialista.

Cervera ha dit que faran "l'impossible" per desenvolupar projectes com el Pla de l'Estació i el polígon de Torreblanca-Quatre Pilans. A més, ha insistit novament que se senten "còmodes" fent una "oposició constructiva i exigent". "Ens mantindrem en aquesta posició perquè és el que ens pot permetre posar-nos d'acord amb l'equip de govern per intentar tirar endavant projectes", ha indicat.

La portaveu de Junts ha fet aquestes declaracions durant el tradicional esmorzar de Nadal del grup municipal amb els mitjans de comunicació.

Arxivat a