C's lamenta l'atac de pintades a la seva seu a Lleida

El diputat de Cs Lleida, Jorge Soler, considera que "alguns estudiants hagin aprofitat la manifestació per enganxar cartells a la seu

Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 2:12h
Imatge de les pintades a la seu de C's
Imatge de les pintades a la seu de C's | C's Lleida
El diputat de Ciutadans (C's) al Parlament de Catalunya, Jorge Soler, ha lamentat que "la seu del partit a Lleida hagi tornat a ser atacada amb pintades i enganxada de cartells" i ha condemnat "les amenaces, les coaccions i la violència en totes les seves formes i totes aquelles accions que van en contra de la llibertat d'expressió, d'opinió i participació en una societat democràtica".

Soler ha explicat que "es tracta del tercer atac que rep C's en els últims set mesos" i "el novè en els deu anys que la formació té seu a Lleida". "Ja es comença a veure com una normalitat que la seu de C's sigui atacada per dir-nos 'feixistes'", ha lamentat. A més, Soler ha afegit que "alguns dels estudiants que es manifestaven avui, han aprofitat per enganxar cartells a la façana i a la porta de l'edifici que alberga la seu a crits de "C's partit feixista","sou l'escòria d'aquest país" i "culpables". I ha afegit que "es fan dir pacífics fins que no penses com ells".