Fèlix Larrosa i Units per Avançar trenquen l'entesa a Lleida i deixen Salmerón sense candidatura

L'antiga regidora d'Unió no volia anar en llocs baixos i el PSC estava molest per la negativa de la formació de no anar junts en diversos municipis de la demarcació

Rosa Maria Salmerón
Rosa Maria Salmerón | Àlvar Llobet
04 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:00h
La regidora no adscrita de la Paeria, Rosa Maria Salmerón, no anirà a la llista de Fèlix Larrosa. L'alcalde de Lleida i candidat del PSC a les eleccions municipals no comptarà amb l'exedil de CiU després del malestar que ha provocat en el si de la formació democristiana la decisió dels socialistes lleidatans de situar Salmerón en un lloc baix de la candidatura.

Aquest fet se suma a que Units per Avançar no ha volgut integrar-se a les candidatures del PSC en diversos municipis de la demarcació com Barbens o Vila-sana, un fet que ha generat tensió dins de la formació que presideix Miquel Iceta, segons fonts consultades per aquest diari.

De fet, el PSC de Lleida ha ratificat aquest dimecres la llista amb els 27 candidats que concorrerà als comicis del proper 26 de maig. La inclusió de Salmerón es donava per feta després que la regidora canviés la bancada convergent i democristiana per passar a formar part del govern d'Àngel Ros.