Junts anuncia la seva desaparició de la Paeria: «Ens hem quedat sense representació a Balaguer»

La formació admet que les decisions que darrerament prenien els seus paers no estaven consensuades amb el partit

Gemma Trilla, candidata a les eleccions municipals
Gemma Trilla, candidata a les eleccions municipals | Junts
01 de juliol del 2022
Actualitzat el 07 de març del 2024 a les 18:33h

Junts per Catalunya a Balaguer ha lamentat aquest divendres la decisió dels seus tres regidors d’estripar el carnet de la formació per “desavinences” amb la direcció, però ha marcat distàncies amb els que ja considera els seus exrepresentants.

Els post-convergents recorden que els paers s’havien integrat a l’executiva local i admeten que el partit ha desaparegut del consitori: “Ens hem quedat sense representació a la Paeria de Balaguer”, s’apunta en un comunicat, encara que Guifré Ricart, Mireia Planes i Laia Vilardell continuaran oficialment com a representants de Junts per Catalunya fins a final de legislatura. 

El partit explica que els regidors han traslladat el malestar per l’elecció del candidat a les eleccions municipals, que serà Gemma Trilla, i assegura que el vincle amb els edils no era el desitjable atès que les votacions als plens de la Paeria no han estat consensuades darrerament amb la formació. En aquest sentit, Junts s’ha desmarcat de la posició favorable dels fins ara seus regidors al pressupost municipal i ha criticat els comptes del govern local per “anodins, escassos i continuistes”.