Ros es querella contra Camps i reclama 30.000 euros per injúries

L'alcalde de Lleida diu que la denúncia és a títol individual i assegura que destinarà els diners a Càritas si els guanya

Àlvar Llobet
15 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:39h
El cas Camps continua als jutjats
El cas Camps continua als jutjats | Laura Cortés

El cas Camps segueix als jutjats. La guerra oberta entre l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i la que va ser la seva mà dreta durant deu anys, Marta Camps, ha viscut aquest dimarts un nou capítol amb la presentació , per part del paer en cap, d'una querella contra Camps per injúries. Ros reclama 30.000 euros pels atacs rebuts el dijous 19 de febrer quan la regidora socialista va carregar es tintes contra Ros en una concorreguda roda de premsa. 

Diu Ros a Segre que aquest tema "és massa greu com per deixar-lo passar", i destaca que els atacs de Camps tenen encara més pes si es considera que estan fets en un context electoral, un fet que, creu, li podria passar factura a les urnes. Ros ja havia posat aquestes declaracions a mans de la Fiscalia a finals de febrer, però ara ha decidit anar pel seu compte en la guerra judicial contra l'edil del PSC.

L'alcalde de Lleida assegura que la presentació de la querella és a títol individual i que destinarà els diners a Càritas en cas que guanyi aquesta indemnització que reclama.