Dolços de Nadal
Dissabte 20 de desembre
Hora: de 12-13.30h
Lloc: Món Sant Benet
Preu: Adults 4,00 euros i nens 8;50 euros
Us convidem a la cuina de la Fundació Alícia on podrem elaborar unes galetes de mantega i gingebre amb unes formes molt especials. En farem la massa, l'estendrem a les plates i les posarem al forn. Un cop refredades les decorarem amb xocolata, sucre i altres gormanderies de manera que tots puguem marxar a casa amb la nostra galeta. Recomanat per a nens de 4 a 12 anys.
Més informació i reserves al 938 759 401 o info@monstbenet.com. Imprescindible la reserva prèvia.
Street food, taller gastronòmic
Diumenge 21 de desembre
Hora: 12.00
Lloc: Món Sant Benet
Preu: 18 €
Una de les millors maneres de conèixer un poble és al carrer, i és en aquest escenari on també s'expressa molta de la seva cultura a través d'una eina meravellosa: la cuina.
Des del carret de Hot-dogs, passant pels entrepans dels mercats de Vietnam o fins als dolços típics de les places de Marràqueix, farem un viatge per a tots els gustos a través del paladar. Ens hi acompanyeu?
Més informació i reserves al 938 759 401 o info@monstbenet.com. Imprescindible la reserva prèvia.
Actes del cap de setmana a Món Sant Benet
S'hi faran el taller "Dolços de Nadal" i l'Street Food
ARA A PORTADA
Publicat el 18 de desembre de 2014 a les 12:27
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Manresa estrena els gegants Seny i Rauxa amb una cercavila pel Centre Històric
-
Cultura i Mitjans L'actor i director Mario Gas repassarà la seva carrera al Pessics de Vida
-
Cultura i Mitjans Josep Maria Mata-Perelló rep la Creu de Sant Jordi
-
Cultura i Mitjans Es posen a la venda les entrades de set propostes de la 28a Fira Mediterrània
-
Cultura i Mitjans Els gegants Hereu i Pubilla de Manresa apadrinaran els nous gegants Seny i Rauxa
-
Cultura i Mitjans Sant Fruitós obre un concurs per a crear el cartell de la Festa Major d'Estiu i del Batibull