VISITA A L'HORT DE LA CUINA
Diumenge 27 de setembre
Hort de la Cuina a partir de les 10 del matí. Durada 1 hora i 15 minuts. Adults: 4,50€.
La visita consisteix a conèixer l’agricultura de casa nostra. De la mà d’un monitor, descobrirem les varietats de fruites i hortalisses que menjaven els nostres avis, i com aquella agricultura ha hagut de transformar-se per tal de respondre a les demandes de la societat urbana del segle XXI.
TALLER DE CAP DE SETMANA PER A FAMÍLIES
Diumenge 27 de setembre
"Forment i almadroc", taller de cuina històrica. Per a nens de 5 a 11 anys que han d'anar acompanyats d'un adult. De les 12 a les 13:30. Adults: 9,00€, Nens: 4,00€.
A partir del llenguatge de la cuina ens aproximarem a l’època medieval i en coneixerem diversos aspectes de la vida quotidiana i com aquesta es veia influïda pel context polític, geogràfic i religiós del moment. Durant el taller elaborarem dues receptes: el pa àzim i la salsa de l’almadroc, composta per formatge, oli, herbes i espècies. Per dur-ne a terme l’elaboració i la posterior degustació, utilitzarem diverses reproduccions dels estris de l’època.
TALLER GASTRONÒMIC
Dissabte 26 de setembre
Taller participatiu de cuina creativa: aperitius, entrants i postres. De les 6 a les 8 de la tarda a la cuina creativa d’Alícia. El preu d’aquest taller és de 45 euros per persona (30 euros per als clients allotjats a l’hotel).
Inscripcions: info@monstbenet.com o 93.875.94.01.
Diumenge 27 de setembre
Hort de la Cuina a partir de les 10 del matí. Durada 1 hora i 15 minuts. Adults: 4,50€.
La visita consisteix a conèixer l’agricultura de casa nostra. De la mà d’un monitor, descobrirem les varietats de fruites i hortalisses que menjaven els nostres avis, i com aquella agricultura ha hagut de transformar-se per tal de respondre a les demandes de la societat urbana del segle XXI.
TALLER DE CAP DE SETMANA PER A FAMÍLIES
Diumenge 27 de setembre
"Forment i almadroc", taller de cuina històrica. Per a nens de 5 a 11 anys que han d'anar acompanyats d'un adult. De les 12 a les 13:30. Adults: 9,00€, Nens: 4,00€.
A partir del llenguatge de la cuina ens aproximarem a l’època medieval i en coneixerem diversos aspectes de la vida quotidiana i com aquesta es veia influïda pel context polític, geogràfic i religiós del moment. Durant el taller elaborarem dues receptes: el pa àzim i la salsa de l’almadroc, composta per formatge, oli, herbes i espècies. Per dur-ne a terme l’elaboració i la posterior degustació, utilitzarem diverses reproduccions dels estris de l’època.
TALLER GASTRONÒMIC
Dissabte 26 de setembre
Taller participatiu de cuina creativa: aperitius, entrants i postres. De les 6 a les 8 de la tarda a la cuina creativa d’Alícia. El preu d’aquest taller és de 45 euros per persona (30 euros per als clients allotjats a l’hotel).
Inscripcions: info@monstbenet.com o 93.875.94.01.