Aquest divendres, sopar-concert al Passeig amb l'Orfeó Manresà

La segona edició d'aquest esdeveniment omplirà el Passeig de música i gastronomia

Publicat el 12 de juliol de 2011 a les 17:32

Imatge d'arxiu de l'edició de 2010. Foto: Catpress

El Passeig de Manresa serà l'escenari, aquest divendres, d'un dels esdeveniments gastronomicomusicals de l'estiu. Es tracta del sopar-concert amb l'Orfeó Manresà organitzat per Quin Passeig, que començarà a les 10 de la nit i per al qual encara hi ha places disponibles. Les reserves s'han de fer al telèfon 93 876 91 61 o bé al correu electrònic info@quinpasseig.com. El preu és de 30 euros.

Durant l'acte, les interpretacions de l'Orfeó es maridaran amb un menú creat especialment per a l'ocasió i amb la cervesa Inedit de Damm, una cervesa de luxe creada per l'equip d'El Bulli que pretén assolir el mateix paper que té actualment el vi en l'alta gastronomia. El sopar començarà amb un aperitiu a base de xeringa de truita de patates, xarrup de pa amb tomàquet i pernil, esqueixada de bacallà i croquetes de ceps. A continuació se servirà una amanida de favetes amb vinagreta de menta i rúcula i una musclada freda a la brasa. El plat principal serà un arròs caldós de llamàntol. Com a prepostres, hi haurà una composició de xocolata blanca, marialluïsa i tòfona. Un pastisset de mango amb llet merengada i sorbet de llimona tancarà el sopar. Tots els plats han estat pensats per maridar amb la cervesa Damm Inedit.

Una altra particularitat de l'acte és que les peces que s'interpretaran estan vinculades al menjar i la gastronomia. L'Orfeó Manresà ha composat un repertori amb cançons populars i peces clàssiques amb títols tan suggeridors com "Cançó de beure", de Bataille, "Oh, companys alcem els vasos", de Mozart, o "El último café", de Stamponi.

Aquest és el segon any que en el marc de la campanya Quin Passeig s'organitza el sopar-concert amb l'Orfeó Manresà. L'any passat es van omplir les més de cent places que hi havia disponibles i l'acte va satisfer les expectatives d'un públic exigent que va valorar-ne tant el nivell artístic com el gastronòmic.