«Canal Taronja» estrena segona temporada de «La sobretaula»

S'emetrà cada dijous d'estiu a partir del dia 18 de juliol

Aquest dijous es comença a emetre «La sobretaula»
Aquest dijous es comença a emetre «La sobretaula» | Canal Taronja
Redacció
16 de juliol del 2024

Canal Taronja de TV, conjuntament amb TDI, Televisions digitals independents de Catalunya, estrenarà aquest dijous La sobretaula. El programa La sobretaula neix per promoure la cuina de proximitat, per donar a conèixer la riquesa del país i els productors locals, i per descobrir racons de Catalunya amb interès gastronòmic, cultural i històric.

Cada setmana, a través de la mirada de coneguts periodistes, músics, escriptors, artistes o altres professionals destacats, coneixerem un poble de Catalunya. Durant set setmanes es veuran els contrastos de cada comarca amb les seves tradicions i cultura a través de la història, el paissatge, la gent que hi treballa, què hi cuinen i com s'hi menja.

En cada capítol es posarà en relleu un restaurant d'una zona diferent de Catalunya que treballa amb productes Km0. Els conductors del programa són el cantautor Pep Picas i la reconeguda periodista de TV3, Mari Pau Huguet, que d'una forma curiosa, oberta i divertida acostarà als protagonistes de l'episodi. D'una banda, es coneixerà el xef del restaurant triat, que al seu torn presentarà els productors i comercialitzadors locals amb qui treballa.

La sobretaula és un programa de Canal Taronja que s'emet a Canal Taronja central (Bages, Berguedà, Solsonès); Canal Taronja Anoia; Canal Taronja (Osona, Moianès i Lluçanès); TV del Berguedà; TV Sabadell-Vallès; ETV Esplugues; Pirineus TV; Canal Terres de l'Ebre; Televisió del Ripollès; TV Costa Brava; Televisió Garraf, Penedès i Tarragona, i TV Barcelona.

El programa s'emetrà cada dijous a 2/4 de 9 del vespre i s'estrena aquest dijous 18 de juliol en la seva segona temporada