Comença la 14ena Festa de la Verema del Bages a Artés

Publicat el 03 d’octubre de 2009 a les 13:33
La presentació de la 14a Festa de la Verema en un entorn immillorable. Joan Fernandez
 
Castells va aconseguir captivar els assistents preparant, per la via culinària, productes com la Sangria (elaborada amb vi Merlot d'Oller del Mas), moscatell, cava (amb grans de raïm on prèviament s'hi havia introduït carboni), vi antic i aromatitzat, melmelades,... Cada producte era perfectament explicat per Castells, de forma dinàmica i amena. Tots els assistents van poder degustar els originals preparats.

En finalitzar l'acte es van presentar les plaques de Caves Gibert i Caves Artium, ambdós productors de cava artessencs. Un petit refrigeri amb cava d'Artium i Gibert va cloure l'acte d'inauguració. Un bon inici de Festa.

Avui està previst el sopar de verema on es podran degustar els productes de la DO del Pla de Bages, mongetes de Castellfollit, botifarra,... acompanyats per Gemma Puig, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Es lliuraran també els premis del concurs de barraques i el premi de la Verema que arriba a la seva 7ena edició.
 

Pere Castells preparant una angria molt especial. Fotografies de Joan Fernandez