«Dilluns d'Alícia» ofereix un taller de recobriments per fregir per a professionals de l'hostaleria

Es portarà a terme el proper 28 de setembre

Publicat el 04 de setembre de 2009 a les 18:27
Alícia presenta el proper taller dels "Dilluns d'Alícia" que es portarà a terme el proper 28 de setembre. Les inscripcions es tancaran un dia abans i es lliurarà un certificat als assistents a la mateixa sala.

Dilluns  28 de setembre de 11:00 a 13:00
“Els recobriments per fregir. Tècniques, processos, ingredients”
Adreçat a: Cuiners i altres professionals de l’hostaleria que vulguin ampliar els seus coneixements en aquest camp i resoldre possibles dubtes sobre el mon dels fregits.

Continguts:
  • Conèixer els conceptes bàsics quan parlem de recobriments per fregir (tempura, Orly, pastina, romana…) i les seves diferències.
  • Optimització de tècniques i processos per al fregit.
  • Demostracions pràctiques de tempura i altres fregits.
  • Aclarir conceptes entorn a les coccions i els processos relacionats amb el fregit.
  • Resoldre possibles dubtes i problemes que sorgeixin entorn d’aquest tema.
Preu: 20€+IVA Escoles d’hosteleria, 30€+IVA Particulars

Informació i inscripció a cesca@alicia.cat.