
El Palau Firal acull totn el cap de setmana la Fira Ecoviure. Foto: Catpress
Un públic familiar i molt interessat en un estil de vida sostenible i respectuós amb el medi ambient s'ha apropat aquest dissabte fins al Palau Firal de Manresa per conèixer l'oferta que diferents expositors del sector de l'economia verda han portat a la fira Ecoviure. Els visitants han acollit de manera molt positiva les diferents activitats paral·leles proposades des de l'organització. Al matí, ple total al taller per aprendre a fer cupcakes ecològics i que ha servit per demostrar que la pastisseria també pot ser saludable i compromesa, utilitzant productes ecològics i de proximitat. A la tarda, el forner Idris Cruz ha explicat els secrets per elaborar pa tal com ho feien segles enrere, només amb ingredients naturals. En el terreny gastronòmic, un dels que tradicionalment desperta més interès, els visitants també han pogut gaudir d'un menú cuinat amb energia solar.
En total, més d'un centenar de propostes que van des de l'energia verda, amb una presència destacada de la biomassa, fins al tèxtil o la bioconstrucció. La percepció dels expositors pel que fa al negoci és positiva en el sentit que detecten un augment de la predisposició a la compra per part dels visitants respecte a edicions anteriors.
Ecoviure estarà obert fins diumenge a 2/4 de 9 del vespre i s'hi pot accedir amb un bus híbrid gratuït que surt des del centre de Manresa cada mitja hora.