Aquest dijous clourà la 28a edició del Festival Internacional de Música Clàssica Memorial Eduard Casajoana amb la proposta L'essència del Bel Canto amb la soprano Serena Sáenz i el baríton navassenc Carles Pachón, acompanyats al piano pel búlgar Stanislav Anguelov. El concert tindrà lloc als jardins de Sant Benet de Bages a partir d'1/4 d'11 del vespre.
La barcelonina Serena Sáenz és considerada una de les veus joves amb més projecció del moment, l'any passat va endur-se el premi del Concurs Internacional de Cant Montserrat Caballé i també compta amb múltiples premis tant en el Concurs d'Òpera de París com en el Concurs Viñas.
Per la seva banda el navassenc Carles Pachón ha rebut aquest mes de juliol el primer premi en el prestigiós concurs Neue Stimmen, un dels concursos de cant més prestigiosos del panorama continental. Tots dos estaran acompanyats pel pianista búlgar Stanislav Anguelov, oferiran un recital líric d'àries de Rossini, Mozart i Donizetti.
El preu de les entrades és de 25 euros i es poden adquirir a aquest enllaç i presencialment a les taquilles del Kursaal de Manresa i a Foto Isidre a Sant Fruitós de Bages.
[noticia]104197[/noticia]
El Festival Internacional de Música clàssica porta «L'essència del Bel Canto» a Sant Benet
Serena Sáenz, Carles Pachón i el pianista Stanislav Anguelov protagonitzaran el darrer concert del cicle
ARA A PORTADA
Publicat el 27 de juliol de 2022 a les 19:43
Actualitzat el 27 de juliol de 2022 a les 19:53
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
El Geoparc de la Catalunya Central se suma a la iniciativa «La geologia és important, posem-la en valor»
-
Cultura i Mitjans
Norman López, en plena explosió de creixement digital, conduirà la retransmissió oficial del SAGA 2025
-
Cultura i Mitjans
Súria impulsa una campanya per apropar la música a totes les edats
-
Cultura i Mitjans
El Bages brilla al Certamen Nacional de Pubillatge amb dues proclamacions destacades
-
Cultura i Mitjans Torna el Casal de Nadal de Sant Fruitós de Bages per omplir les vacances d'activitats
-
Cultura i Mitjans
Rescaten 300 receptes catalanes en risc de desaparèixer gràcies a les àvies
