Tast gastronòmic del Rebost del Bages a la Mediterrània. Foto: Catpress
Aquest cap de setmana s'ha donat a conèixer amb èxit el projecte culinari i gastronòmic El Rebost del Bages en el marc de la Fira Mediterrània. Amb l'objectiu de potenciar els productes alimentaris de la comarca es va comptar amb un estand propi al Passeig Pere III aprofitant el ressò de la fira. Dissabte i diumenge es van programar tastos gastronòmics en què es van repartir 300 tastets gràcies a la col·laboració amb el Kursaal Espai Gastronòmic, Diesa i el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages.
El projecte del Rebost és una iniciativa del Consell Comarcal del Bages i de l'Ajuntament de Manresa que posa en valor la cuina del territori i que pretén impulsar els sectors econòmics relacionats amb la producció d'aliments i la gastronomia. Aquest cap de setmana el Rebost també va ser present a la fira Agrotur de Cornellà.
El Rebost del Bages reparteix 300 tastets a la Fira Mediterrània
El projecte, que impulsen Consell Comarcal i Ajuntament de Manresa, va comptar amb un estand propi al Passeig Pere III
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de novembre de 2010 a les 16:16
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Sant Fruitós obre un concurs per a crear el cartell de la Festa Major d'Estiu i del Batibull
-
Cultura i Mitjans Més de 600 persones gaudeixen del primer cap de setmana de l'Espurnes Barroques
-
Cultura i Mitjans El moianès Marc Recha estrena «Centaures de la nit», un film amb la majoria d'actors cecs
-
Cultura i Mitjans Les Caramelles de Súria recullen el premi Josep Anselm Clavé
-
Cultura i Mitjans Sant Mateu de Bages inaugura les obres de restauració del conjunt històric de Coaner
-
Cultura i Mitjans Cabrianes celebra 125 anys de Caramelles amb èxit de visitants