ExpoBages tornarà a ser bacallaner

Vuit restaurants del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages participaran en la Demostració Gastronòmica, el dissabte 22, protagonitzada pel bacallà

Publicat el 14 de maig de 2010 a les 16:48

Sáchez i Juanola presentant la Demostració Gastronòmica d'ExpoBages. Catpress

El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages s'encarregarà de la segona edició de la Demostració Gastronòmica del Bacallà, que tindrà lloc a la fira Expobages el dissabte 22 de maig, de 17 a 19.30 hores. Vuit restaurants del Gremi ensenyaran als assistents com elaborar diferents receptes centrades en el bacallà, amb propostes imaginatives i creatives que els portaran, fins i tot, a elaborar algun postre a partir d'aquest producte.

Els restaurants que hi participen són:
  • Can Patoi (Navarcles) - Bacallà al roquefort
  • Grup Raviolo (Manresa) - Cracker de bacallà
  • Tapes Txus (Manresa) - Bacallà a l'estil del Txus
  • Hostal del Camp (Sallent) - Caprici de bacallà en magdalena
  • Camí Vell (Manresa) - Coulant de bacallà a la catalana amb crema d'olives negres
  • Cafè del Canonge (Manresa) -  Entre bacallà amb samfaina
  • Restaurant Passeig (Manrersa) - Bacallà amb aires de Montserrat
  • Món Sant Benet (Sant Fruitós de Bages) – Bacallà a la brasa amb pa amb tomàquet
Enguany, l'espai gastronòmic estarà situat en una carpa a l'exterior del Palau Firal. Les demostracions tindran aforament limitat i els assistents podran degustar els plats que s'elaborin. D'aquesta manera, els organitzadors d'Expobages han fet una aposta per la qualitat en lloc de la quantitat i expliquen que volen "fer de la cuina un espectacle".