El pati d'armes del Mas de l'Oller lluïa de productes gourmet en una jornada on els protagonistes eren restauradors, distribuïdors i amics del celler que assitien al tradicional sopar de verema que organitza anualment Oller del Mas. Enguany el sopar anava acompanyat de dues activitats pensades exclusivament per a ells: el Gourmet Experience i un concurs de tast a cegues per parelles.
Durant tota la tarda, quinze reconeguts productors exposaven i donaven a tastar els seus productes en un ambient professional on es combinaven tot tipus de productes gourmet: ostres, carns, caves, formatges, pernils, coques, verdures, etc... Pels més entesos en vi, el celler va organitzar el primer concurs de tast a cegues per parelles on 40 parelles van competir per intentar treure la màxima puntuació en un tast format per 5 vins internacionals. La parella guanyadora va ser Siscu Porta i Jaume Gaspà amb un premi de 300€, la segona posició va ser per Eduard Finestres i Marc Martín amb 200€ de premi i finalment els tercers classificats Briac De Labrusse i Tomàs Solsona que es van endur dues ampolles d'Arnau Oller Vi de Finca.
La tarda va concloure amb el tradicional sopar de verema que enguany va assolir els 537 convidats formats per restauradors i distribuïdors tan nacionals com internacionals. En motiu d'aquest sopar, el celler va presentar en primícia el Bernat Oller 2016 que en breu sortirà al mercat.
Dilluns a l'Oller del Mas, es va viure una jornada on la gastronomia i la restauració van tenir més protagonisme que mai. Pel celler aquest és un dels actes més importants ja que és una oportunitat única de reunir als clients i poder agrair així la confiança depositada en els vins any rere any. Després de 5 edicions, el sopar es consolida com una trobada anual on vins i gastronomia mariden una oportunitat única.
Oller del Mas finalitza la Festa de la Verema amb un sopar amb més de 500 restauradors
ARA A PORTADA
-
-
-
Txell Ferré brilla a Funchal amb quatre medalles al Campionat d'Europa de natació artística Pere Fontanals
-
Els pèsols i les tavelles protagonitzen el sopar de primavera de les Temporades Gastronòmiques del Bages a Artés Pere Fontanals
-
Els pagesos de la Catalunya Central celebren una collita de cereal «espectacular», però que pot ser «ruïnosa» pels preus Pere Fontanals
Publicat el 19 de setembre de 2017 a les 21:50
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans El Museu de l'Aigua i el Tèxtil de Manresa, primer de la Catalunya Central a entrar a Apropa Cultura
-
Cultura i Mitjans Sant Fruitós busca Pubilla i Hereu per al 2025: obert el termini de candidatures
-
Cultura i Mitjans La Coral Escriny emociona amb tango litúrgic i música argentina contemporània
-
Cultura i Mitjans Els ajuntaments del Bages i el Consell Comarcal reclamen més finançament per a les escoles municipals de música
-
Cultura i Mitjans L'Escola de Música de Santpedor emociona amb un musical multitudinari per celebrar els 35 anys
-
Cultura i Mitjans Ja es coneixen els guanyadors del concurs de fotografia Flor de Sol 2025