Oller del Mas finalitza la Festa de la Verema amb un sopar amb més de 500 restauradors

Publicat el 19 de setembre de 2017 a les 21:50
El pati d'armes del Mas de l'Oller lluïa de productes gourmet en una jornada on els protagonistes eren restauradors, distribuïdors i amics del celler que assitien al tradicional sopar de verema que organitza anualment Oller del Mas. Enguany el sopar anava acompanyat de dues activitats pensades exclusivament per a ells: el Gourmet Experience i un concurs de tast a cegues per parelles.

Durant tota la tarda, quinze reconeguts productors exposaven i donaven a tastar els seus productes en un ambient professional on es combinaven tot tipus de productes gourmet: ostres, carns, caves, formatges, pernils, coques, verdures, etc... Pels més entesos en vi, el celler va organitzar el primer concurs de tast a cegues per parelles on 40 parelles van competir per intentar treure la màxima puntuació en un tast format per 5 vins internacionals. La parella guanyadora va ser Siscu Porta i Jaume Gaspà amb un premi de 300€, la segona posició va ser per Eduard Finestres i Marc Martín amb 200€ de premi i finalment els tercers classificats Briac De Labrusse i Tomàs Solsona que es van endur dues ampolles d'Arnau Oller Vi de Finca.

La tarda va concloure amb el tradicional sopar de verema que enguany va assolir els 537 convidats formats per restauradors i distribuïdors tan nacionals com internacionals. En motiu d'aquest sopar, el celler va presentar en primícia el Bernat Oller 2016 que en breu sortirà al mercat.

Dilluns a l'Oller del Mas, es va viure una jornada on la gastronomia i la restauració van tenir més protagonisme que mai. Pel celler aquest és un dels actes més importants ja que és una oportunitat única de reunir als clients i poder agrair així la confiança depositada en els vins any rere any. Després de 5 edicions, el sopar es consolida com una trobada anual on vins i gastronomia mariden una oportunitat única.