.jpg)
El carrer de l'Església va quedar petit per encabir-hi els prop de 500 comensals que es van asseure a taula per gaudir d'una de les novetats de la Festa Major, la bouada. Ja a les 6 del matí, el xef navassenc David Carnero amb l'ajuda dels membres de la Comissió de Festes i particulars, van començar a rostir el bou i a preparar l'estofat.
Durant tot el matí, l'associació de veïns del carrer de l'Església van fer parades al carrer amb l'objectiu de dinamitzar el comerç d'aquesta zona, i a partir de les 5 de la tarda, membres del grup Escolta Ali-Bei, Joves Actius i el GEN Jove van realitzar diferents activitats per a la mainada.
Amb els tres coets que avisaven a tots els navassencs i navassenques, a les 9 del vespre, va començar el gran àpat, que s'allargà fins a les 11 del vespre, hora en que la Portàtil FM va fer sonar la seva música d'arrel tradicional a la plaça de l'Església, on els més atrevits es van posar a ballar per fer baixar el bou que durant les dotze anteriors hores s'havia anat coent.