La colla El grupet, amb una proposta de melós de calamar i sobrassada s'ha emportat el premi a la millor proposta del concurs d'arrossos de la Festa de l'Arròs de Sant Fruitós de Bages. El plat més ben presentat ha estat una paella d'arròs a la llauna, cuinada per la colla El tros, i el plat més original ha estat un arròs de seitons del grup Noruega.
En aquesta edició de la Festa de l'Arròs, s'ha ampliat la participació en el concurs d'arrossos a vint-i-cinc grups, i també aquells grups que no han pogut participar en el concurs per manca de places, han pogut cuinar al Bosquet, fora de concurs.
El jurat ha estat format pel cuiner de la Fundació Alícia Marc Puig Pey, l'expert en cuina de la Cambra arrossera del Montsià Gustavo Turón i el cuiner del Restaurant Casino de Sant Fruitós de Bages Joan Ramallat.
[superfillagrantema]1722[/superfillagrantema]
[naciomanresa]
Un melós de calamar i sobrassada guanya el concurs de la Festa de l'Arròs de Sant Fruitós
Vint-i-cinc colles han participat en aquesta edició
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de febrer de 2024 a les 22:03
Actualitzat el 16 de febrer de 2024 a les 22:10
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans Una caminada pel Camí del Vilar fa viure el patrimoni de Castellbell i el Vilar
-
Cultura i Mitjans Manresa proposa distingir amb la Medalla al Mèrit Cultural Francesc Comas i Joan Morros
-
Cultura i Mitjans La Fira Mediterrània aplaudeix l'estrena a Catalunya del nou projecte de Sol Picó
-
Cultura i Mitjans Fira Mediterrània estrena un espectacle amb ballarins de Catalunya i Colòmbia
-
Cultura i Mitjans La 28a Fira Mediterrània reuneix 1.200 professionals: «Hem creat un segell molt propi i això ens fa atractius»
-
Cultura i Mitjans L'Arannà explora la tradició musical de les Pitiüses en el seu darrer treball, «Turmarí»