La colla El grupet, amb una proposta de melós de calamar i sobrassada s'ha emportat el premi a la millor proposta del concurs d'arrossos de la Festa de l'Arròs de Sant Fruitós de Bages. El plat més ben presentat ha estat una paella d'arròs a la llauna, cuinada per la colla El tros, i el plat més original ha estat un arròs de seitons del grup Noruega.
En aquesta edició de la Festa de l'Arròs, s'ha ampliat la participació en el concurs d'arrossos a vint-i-cinc grups, i també aquells grups que no han pogut participar en el concurs per manca de places, han pogut cuinar al Bosquet, fora de concurs.
El jurat ha estat format pel cuiner de la Fundació Alícia Marc Puig Pey, l'expert en cuina de la Cambra arrossera del Montsià Gustavo Turón i el cuiner del Restaurant Casino de Sant Fruitós de Bages Joan Ramallat.
[superfillagrantema]1722[/superfillagrantema]
[naciomanresa]
Un melós de calamar i sobrassada guanya el concurs de la Festa de l'Arròs de Sant Fruitós
Vint-i-cinc colles han participat en aquesta edició
ARA A PORTADA
Publicat el 16 de febrer de 2024 a les 22:03
Actualitzat el 16 de febrer de 2024 a les 22:10
Et pot interessar
-
Cultura i Mitjans
L'Escolania de Montserrat participa en l'acte a la Sagrada Família pel centenari de la mort de Gaudí
-
Cultura i Mitjans
Albert Guinovart estrena una nova «Salve» composta per a l'Escolania de Montserrat
-
Cultura i Mitjans
Memòria.cat publica un nou web sobre l'exili a l'URSS de Montserrat Planas i la seva filla
-
Cultura i Mitjans
Joves del Kursaal conduiran la gala dels Premis Lacetània 2025 al Conservatori
-
Cultura i Mitjans
El Kapla al Museu torna a omplir i supera els 900 participants en la seva setena edició
-
Cultura i Mitjans
Manresa tornarà a ser capital de la pedra seca el 2027 coincidint amb els 25 anys de la primera Trobada
