Can Serra dels Exibis, nou celler de la DO Pla de Bages

És un celler familiar de Navàs que treballa especialment les varietats autòctones Sumoll i Mandó, juntament amb la Picapoll blanca i negra

Publicat el 29 de novembre de 2011 a les 19:08
Can Serra dels Exibis gaudeix d’unes instal•lacions d’última generació. Foto: DO Pla de Bages

En el transcurs de la reunió del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Pla de Bages celebrada dilluns, es van tractar una sèrie de temes corresponents al seu funcionament.

Entre els punts de l'ordre del dia destacava l'aprovació del plec de condicions de la pròpia DOP, adaptats a la normativa actual de la Comunitat Europea i derivats del seu Reglament intern.

Un dels punts importants va ser l'admissió d'un nou celler que s'incorpora a aquesta DOP. Can Serra dels Exibis Viticultors és un celler familiar que neix amb la intenció  d'elaborar uns vins de qualitat i ecològics, derivant més endavant a agricultura biodinàmica, amb un interès especial en les varietats autòctones Sumoll i Mandó, que juntament amb la Picapoll blanca i negra, el Consell Regulador i diferents cellers de la zona, estan fent un especial esforç en recuperar.

Aquest nou celler, està ubicat en el terme municipal de Navàs i gaudeix d'unes instal·lacions d'última generació. Amb aquest, són ja 11 els cellers inscrits en la nostra DOP Pla de Bages.