Comença el Gastrofòrum a L'Escola d'Hoteleria

Durant aquesta setmana tindran lloc activitats relacionades amb la gastronomia a l'Escola Joviat

Publicat el 04 d’abril de 2011 a les 22:11

Dilluns i durant tota la setmana es durà a terme el Gastrofòrum a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa. L'iniciativa destinada als alumnes de l'Escola d'Hoteleria engloba un programa molt complert amb diverses xerrades, activitats, passes de films, concursos i ponències relacionades amb la gastronomia.

Durant el Gastrofòrum visitaran l'Escola cuiners reconeguts, com Dani Lechuga, exalumne de l'Escola que ha obtingut recentment dos guardons: Premi Cuiner de l'Any 2011 (Fòrum Gastronòmic de Girona 2011) i Premi Cuiner Jove 2010 (Acadèmia Catalana de Gastronomia) o el també exalumne Artur Martínez, que ostenta una estrella de la Guía Michelin 2011 i un gran reconeixement per part del sector.

Resum d'activitats:

Dilluns dia 4 d'abril

  • Xerrada a càrrec de Diego Sánchez (Diesa Restauració)
  • Xerrada a càrrec de David Pallarés (Ganivets Pallarés)
  • Film & Cook: Un dia en Mugaritz.
  • Xerrada "Textures a la cuina" a càrrec del professor de l'Escola, Ivan Margalef.

Dimarts dia 5 d'abril

  • Xerrada a càrrec de Xavier Pellicer (Can Fabes).
  • Xerrada a càrrec de Jaume Subiròs (Motel Empordà).
  • Xerrada "Vins i Sentits" a càrrec de Josep Pelegrín, professor de l'Escola.
  • Taller de Protocol per Ferran Fernàndez.
  • Xerrada "La creativitat" a càrrec del director de l'Escola d'Hoteleria, Màrius Ferrer.

Dimecres dia 6 d'abril

  • Xerrada a càrrec de Dani Lechuga (Cal Denis)
  • Demostració a càrrec de l'empresa Taurus
  • Film & Cook: Un dia en el Bulli.
  • Taller de Introducció a la cocteleria per Mª Josep
  • Concurs de cocteleria (jurat format per Jaume Pont de Descobrir Cuina i professors de l'Escola.

Dijous dia 7 d'abril

  • Film & Cook

Divendres dia 8 d'abril

  • Film & Cook: La Tòfona.
  • Xerrada a càrrec d'Artur Martínez (Cal Denis)
  • Gran Prix Gastronòmic
  • Concurs Gastrofòrum