La seu del Consell Comarcal del Bages ha acollit aquesta tarda la presentació de la revista Descobrir corresponent al mes de setembre, que dedica el dossier central al Pla de Bages. La publicació, que posa de manifest la tradició agrícola i culinària de la comarca, evidencia el potencial turístic vinculat al vi i a la gastronomia que té.
Sota el títol Pla de Bages. Una terra de vi i passió al cor de Catalunya, la publicació inclou cinc articles sobre la comarca: Territori de pas, escrit per Clara Antúnez; Les arrels de la vinya, que signa Pepa Mañé; Tan petita com potent, de Lluís Tolosa; Les delícies del rebost, escrit per Míriam Santamaria, i Gaudir del camp, obra de Susana València. Les fotografies són d'Òscar Rodbag.
L'acte ha comptat amb les intervencions del president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; el director de la revista Descobrir, Joan Morales; la secretària del consell regulador de la DO Pla de Bages, Eva Farré, i el president de l'ens Bages Turisme i alcalde de Manresa, Valentí Junyent. En les intervencions s'ha posat en valor el treball del territori, que es veu reconegut amb la publicació de la revista.
«Descobrir» destaca el potencial turístic del Bages vinculat al vi i la gastronomia
Aquest dilluns s'ha presentat el número de setembre de la publicació, que dedica el dossier central al Pla de Bages
Ara a portada
-
-
-
Societat Crida manresana per trobar fotografies relacionades amb la Via de Sant Ignasi i les Escodines Redacció
-
Economia Grup Llobet s'alia amb Transgourmet Ibérica per fer més competitives les seves botigues Redacció
-
Política «Manresa serà la tomba del feixisme» davant la parada de Sant Jordi d'Aliança Catalana Pere Fontanals
Publicat el 05 de setembre de 2016 a les 19:19
Actualitzat el 05 de setembre de 2016 a les 19:31
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible