Durant aquest viatge de familiarització, els participants van poder visitar espais i fer activitats relacionades amb els elements més singulars del territori com la geologia, el patrimoni cultural i l'enogastronomia. Concretament, es va visitar espais que apareixen a la Meeting Planner Guide del Bages i que per capacitat poden acollir congressos, seminaris i altres esdeveniments com Món Sant Benet, el celler Abadal, el restaurant Mas de la Sala, la muntanya de sal de Cardona i l'auditori Valentí Fuster d'aquesta població, el teatre Kursaal de Manresa i el seu restaurant i el celler Oller del Mas. A més, durant l'estada a Manresa van fer un maridatge de patrimoni, consistent en un tast de vins de la DO Pla de Bages combinat amb visites als espais patrimonials de la ciutat i tapes gastronòmiques inspirades en l'espai visitat i el moment històric arquitectònic.
La valoració d'aquesta acció per part de Bages Turisme és molt positiva, tant pel perfil de les associacions que hi van participar com per la bona rebuda que van tenir totes les propostes. En aquest sentit, els assistents van quedar gratament sorpresos dels espais visitats i les activitats realitzades, l'alta qualitat enogastronòmica i el tracte de proximitat, familiar i personalitzat que van rebre per part de tots els agents de la comarca.
Tal com es concretava al Pla estratègic de Turisme 2023-2027, Bages Turisme aposta de manera prioritària per treballar el turisme de reunions (MICE), atès que la comarca compta amb una oferta diferencial, singular i competitiva tant a nivell d'espais com a nivell d'activitats turístiques complementàries per a grups. A això s'hi suma una ubicació immillorable al cor de Catalunya, a menys d'una hora de Barcelona, a poc més d'una hora de Lleida, Tarragona i Girona i a menys de 2 hores d'Andorra i els Pirineus. Per al conseller comarcal de Turisme, Eduard Mata, "captar esdeveniments d'aquest tipus permet impulsar l'activitat turística a qualsevol època de l'any, propiciar un turisme més sostenible en tots els sentits i potenciar els proveïdors locals, així com la pagesia de la comarca a través de l'enogastronomia".