Després d'una aturada obligada en l'àmbit enoturístic, degut a la situació viscuda aquestes darreres setmanes, el proper dilluns 1 de juny el Celler Abadal obre de nou les portes als seus visitants. Aquesta reobertura ve acompanyada de molta il·lusió i també d'algunes novetats.
I és que, junt amb els vins, la vinya i el paisatge en seran els protagonistes ja que la nova proposta enoturística del celler s'orienta a gaudir més que mai de la vinya i el seu entorn, amb visites en grups reduïts, potenciant l'exclusivitat i una major privacitat.
Entre les experiències que oferirà el celler hi trobem el Silenci entre Vinyes, una proposta perfecte per a gaudir en parella, que permet descobrir l'escenari màgic que ofereixen les vinyes, acompanyat d'un cistell de pagès amb vins i un esmorzar tradicional de productes locals. Com a novetat, al llarg del recorregut a través de la finca els visitants podran visionar uns petits vídeos, a través d'uns codis QR, que els guiaran de forma interactiva, desvetllant les històries dels racons per on passegen.
El celler també oferirà la nova activitat Brunch entre Vinyes, per gaudir de la vinya en estat pur tot degustant un brunch, o la ja consolidada Ruta de les Barraques de Vinya, entre d'altres. L'obertura de la terrassa del Wine Bar d'Abadal és també una proposta ideal, per a prendre una copa de vi en un ambient relaxat amb unes vistes immillorables del paisatge que envolta el celler.
Pel que fa als vins, els visitants tindran l'oportunitat de tastar l'Abadal Matís, el nou vi del celler nascut aquestes darreres setmanes, que busca expressar fidelment els matisos del territori que el veu néixer, el Bages. Un vi que és la continuació en la tasca de recuperació i posada en valor de les varietats històriques de la comarca, fusionant la varietat recuperada Mandó amb dues varietats arrelades a la finca des de fa anys, com són la Cabernet Sauvignon i la Merlot.
En relació amb les mesures de seguretat, s'han adaptat tots els protocols d' higiene i seguretat, acord a la nova normativa; per aquest motiu, és important reservar prèviament tant les experiències enoturístiques com el Wine Bar, bé a través del lloc web d'Abadal, per telèfon al 666 732 969 o bé per email a visita@abadal.net.
Abadal, vinya i paisatge del Bages
Abadal és un celler familiar nascut de la vocació d’elaborar vins que expressin la singularitat del seu paisatge: vinyes en terrasses envoltades de bosc, varietats tradicionals úniques –Picapoll i Mandó com a principals exponents- i sòl d’argila amb forta presència de pedra. En la seva aposta pel territori com a camí de diferenciació i identitat, Abadal treballa per afermar la tradició vitícola del Bages amb innovació i modernitat.
							
																					
														
								El Celler Abadal obrirà dilluns de nou les portes als seus visitants, amb una proposta enoturística
La reobertura vindrà acompanyada d'algunes novetats, com el nou Brunch entre Vinyes o una adaptació del Silenci entre Vinyes
ARA A PORTADA
- 
													El conflicte entre la Festa Major Alternativa de Manresa i Can Jorba arriba al Parlament Pere Fontanals
															 - 
													Mor als 81 anys Francesc Iglesias, exalcalde de Sant Joan de Vilatorrada i expresident del Consell Comarcal del Bages Pere Fontanals
															 - 
													Obres del MACBA insten a reflexionar sobre el paper de l'atzar a la vida en una exposició al Casino Redacció
															 - 
													Docents del Bages exigeixen a Educació mesures urgents per evitar desnonaments d'alumnes Pere Fontanals
															 - 
													El festival Creafest portarà a Manresa la nova generació de creadors de contingut en català Pere Fontanals
															 
Publicat el 26 de maig de 2020 a les 18:26
										Actualitzat el 26 de maig de 2020 a les 18:31
									
								Et pot interessar
- 
												
												Economia i Empresa
												Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
											 - 
												
												Economia i Empresa
												El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
											 - 
												
												Economia i Empresa
												Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
											 - 
												
												Economia i Empresa
												38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible
											 - 
												
												Economia i Empresa
												Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary
											 - 
												
												Economia i Empresa
												UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització
											 
