El Rebost del Bages busca complicitats al territori

El projecte va presentar-se ahir a Sant Salvador de Guardiola, en el marc de la Setmana Cultural del municipi. La jornada va servir també per explicar els beneficis dels productes ecològics i de proximitat.

Publicat el 20 de maig de 2009 a les 16:11
La masia El Calvet de Sant Salvador de Guardiola va acollir ahir la presentació del projecte El Rebost del Bages, que impulsen el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu de promoure els productes agroalimentaris de la comarca. David Oliveras, tècnic responsable del projecte, va exposar-ne les seves línies bàsiques i les accions que s’estan duent a terme, mentre que Xènia Torras, de L’Era-Espai de Recursos Agroecològics, va explicar els beneficis de consumir productes ecològics i de proximitat.

La presentació d’ahir s’emmarca en les accions que s’estan fent des del Rebost per donar a conèixer el projecte al territori i aconseguir la implicació de productors, elaboradors, distribuïdors i consumidors. El projecte pretén posar en valor els productes locals i promoure’n el seu consum, tant dins com fora de la comarca.