El Rebost del Bages es mostra a l'Agrotur i a la Mediterrània

La comarca continua treballant per a posicionar-se com a comarca productora d'aliments de qualitat i per a donar a conèixer els seus productes

Publicat el 03 de novembre de 2010 a les 19:32

El projecte El Rebost del Bages, que impulsen Ajuntament de Manresa i Consell Comarcal del Bages amb l'objectiu de donar a conèixer els productes alimentaris de la comarca, tornarà a ser present aquest cap de setmana a les fires Agrotur, que se celebra a Cornellà, i Mediterrània, a Manresa. En tots dos esdeveniments els visitants tindran l'oportunitat d'apropar-se una mica més a la gastronomia del Bages i conèixer l'aposta del territori per a produir aliments de qualitat.

La fira Agrotur està dedicada al turisme rural i aquest any ja arriba a la seva dissetena edició. Es tracta de l'únic saló del país centrat de forma monogràfica en aquest sector turístic i és un escenari ideal per a promocionar els productes que s'inclouen al Rebost del Bages. Des de l'estand del Rebost s'informarà del projecte i del lligam entre gastronomia, cultura i turisme que s'està treballant des del Bages. El saló Agrotur estarà obert al públic divendres, dissabte i diumenge des de les 11 del matí a les 8 del vespre.

D'altra banda, a la fira Mediterrània el Rebost del Bages estarà present a l'espai dedicat a la gastronomia en el marc del Firapasseig, en què es donarà a conèixer la proposta global de turisme al territori que combina patrimoni i gastronomia. En aquest estand del Rebost, i amb col·laboració amb el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, es faran dos tastets gratuïts de productes de la comarca cuinats per dos restaurants manresans. L'estand estarà situat a la Firateca, al Passeig, divendres i dissabte d'11 del matí a 9 del vespre i diumenge d'11 del matí a 7 de la tarda. Els tastets es faran dissabte i diumenge a les 12 del migdia.

El Rebost del Bages
El Rebost del Bages és un projecte que té per objectiu posar en valor la producció agroalimentària de la comarca del Bages i posicionar el territori com a productor d'aliments de qualitat i amb una personalitat pròpia. La iniciativa vol ser una eina de treball per a desenvolupar els sectors econòmics relacionats amb la producció d'aliments i la gastronomia, incloent tots els que formen part del procés: productors, elaboradors, distribuïdors, punts de venda i, finalment, els consumidors finals.