El Rebost del Bages participa al Fòrum Gastronòmic

A més, dues empreses bagenques van rebre de mans de la Diputació el distintiu d'empreses centenàries

Publicat el 22 d’octubre de 2014 a les 18:06
Actualitzat el 22 d’octubre de 2014 a les 18:10

El Forn de pa Coma rep el reconeixement al seu centenari. Foto: CCBages


Els productors agroalimentaris bagencs del Rebost del Bages –un projecte liderat pel Consell Comarcal del Bages per promocionar els productes propis del territori- han participat al Fòrum Gastrònomic que s'ha celebrat a Barcelona, en el marc del projecte Xarxa Productes de la Terra impulsat i coordinat per la Diputació.

Per una banda, representants del Bages van participar en una sessió de treball en què hi havia diferents associacions de productors de les comarques de Barcelona. Barcelona, membres de la Xarxa Productes de la Terra, amb l'objectiu que es coneguin i intercanviïn experiències. L'acte va incloure una ronda de presentacions de cada associació i trobades bilaterals entre els participants (10 reunions d'uns 8 minuts cadascuna) per intercanviar informació i experiències i explorar possibilitats de col·laboració.

D'altra banda, el Bages també va ser present en un acte de reconeixement d'empreses centenàries de la Xarxa Productes de la Terra organitzat per la Diputació amb el lliurament d'un diploma acreditatiu. Van poder assistir a rebre el seu diploma 2 de les 7 empreses centenàries del sector agroalimentari de la comarca: Forn de Pa Coma i Bodegas Ramon Roqueta.