
Grup d'empresaris de Bufalvent al Celler el Molí. Foto: AEB
El passat dissabte els empresaris de l'Associació de Bufalvent en el marc dels actes de celebració del seu 25è aniversari, varen fer una visita al Celler el Molí. En plena verema, els assistents varen poder seguir amb detall les explicacions d'un dels propietaris, en Josep Mª Claret, dels processos d'elaboració dels vins de la Denominació d'Origen Pla de Bages Collbaix. L'explicació també els va oferir informació sobre les diferents varietats de raïm que es cultiven a les vinyes del Bages, de les varietats que s'estan recuperant i de l'evolució que estan fent els cellers de la DO Pla de Bages per, cada dia més, elaborar productes ecològics d'alta qualitat.
Els empresaris de Bufalvent també van poder fer un tast de les diferents varietats de vins que s'elaboren al celler del Molí, i finalment, els vicepresidents de l'Associació van adreçar unes paraules d'agraïment als assistents i als propietaris, en Josep Mª Claret i en Sebastià Catllà.
El proper dia 16 d'octubre conclouran els actes de celebració del aniversari amb un sopar a l'Hotel Els Noguers, en presència del conseller d'empresa i ocupació, Felip Puig.