El Rebost del Bages, juntament amb l'Anella Verda de Manresa, ha organitzat per al proper 19 d'octubre una jornada per posar en contacte productors d'aliments de proximitat amb restaurants i comerços, amb l'objectiu d'afavorir que el producte local arribi al consumidor tot millorant-ne els seus circuits de comercialització. La jornada tindrà lloc de 10 a 12 del matí al mercat de Puigmercadal de Manresa i consistirà en entrevistes individuals entre els participants. En cas que la situació epidemiològica no permeti fer-la presencial, es farà en format virtual.
La participació a la jornada és gratuïta però les places són limitades. Els productors, comerços d'alimentació o restaurants que vulguin participar-hi cal que s'inscriguin abans a través de l'enllaç que trobaran al web http://bagesturisme.cat/blog/. El termini d'inscripció es tanca el dia 13 d'octubre.
Poder oferir producte de proximitat suposa un valor afegit per als comerços i restaurants, ja que l'interès dels consumidors pel producte de proximitat no para de créixer. Per això, aquesta jornada persegueix un doble objectiu: facilitar que aquests coneguin els productors d'alimentació de la comarca del Bages, a la vegada, ajudar els productors a donar a conèixer el seu producte i poder incrementar la seva presència a la xarxa comercial local.
La iniciativa compta amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.
Jornada del Rebost del Bages per posar en contacte productors amb comerços i restaurants
Es farà el dia 19 d’octubre de 10 a 12 del matí al mercat de Puigmercadal de Manresa
Ara a portada
Publicat el 05 d’octubre de 2020 a les 21:56
Actualitzat el 05 d’octubre de 2020 a les 22:00
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible