La bagenca Nostrum constitueix una filial a França

Aquest dimarts ha anunciat la propera obertura de dues franquícies de menjar preparat, una de caràcter premium a Montpeller, i una altra a Avinyó

Publicat el 26 de maig de 2015 a les 20:39
Actualitzat el 26 de maig de 2015 a les 20:42

El president executiu de Nostrum, Quirze Salomó, en una imatge d'arxiu. Foto: Estefania Escolà


L'anunciat projecte de la bagenca Home Meal d'iniciar el procés d'internacionalització ha fet un pas decisiu amb la constitució de la seva filial Nostrum França i la propera obertura de dues franquícies de menjar preparat, una de caràcter premium a Montpeller, i una altra a Avinyó. Aquest mateix dimarts l'empresa ha anunciat aquestes novetats al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), on cotitza des del mes de desembre passat. En la comunicació oficial al MAB s'afirma que l'entrada en servei dels nous establiments "augmentarà la notorietat de la marca a França i accelerarà la signatura d'un contracte de màster franquícia".

La penetració de Nostrum a França forma part del full de ruta que va donar a conèixer el president i conseller delegat de Home Meal, Quirze Salomó, quan l'empresa va iniciar la seva marxa en el parquet. Inicialment l'expansió es va a centrar en importants ciutats del sud. En el cas de Montpeller l'establiment estarà ubicat a Le Polygone, un dels centres comercials més visitats de França, amb una xifra de visitants anuals que supera els 16 milions de persones. Acull 120 establiments en les seves tres plantes.