El Consell Comarcal, a través del Rebost del Bages, organitza per al 17 de març una jornada sobre 'Actualitat, avenços i eines per la venda directa de productes agraris', en què es tractaran temes com la venda per internet, l'etiquetatge o el disseny més adequat per a aquest tipus de productes. Es tracta d'una jornada tècnica, oberta a tothom i gratuïta, però especialment pensada per a productors del Bages que formen part de la Xarxa de productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. Aquesta Xarxa és una agrupació voluntària de 12 ens locals d'àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació l'any 2010, que té com a objectiu enfortir el teixit empresarial de productes alimentaris locals i de qualitat de la demarcació de Barcelona. La jornada es farà a partir de les 4 de la tarda a la Fundació Universitària del Bages.
Programa de la jornada
16.00 Benvinguda. Joan Vinyes, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages
16.15 El nou decret d'etiquetatge. Què ha canviat? Josep Martí, responsable de Normativa i Procediment de l'Agència Catalana del Consum
17.30 Disseny i comunicació per a la venda de productes agraris. Elena Sixto, responsable de Pixelblanc, disseny i comunicació ètica
18.45 Pausa i berenar
19.00 Què hem de saber per a la venda directa per internet? Marc Butxaca, programador informàtic especialitzat en web
20.15 Cloenda de la Jornada
La inscripció és gratuïta però cal reservar plaça trucant al 93 878 70 35 o a través del correu electrònic raquel@agavet.cat.
Les empreses del Rebost del Bages produeixen i elaboren una gran varietat de productes alimentaris locals i de qualitat, d'entre els quals destaquen, per exemple, l'albergínia blanca, els tomàquets del Bages, la col verda manresana, les mongetes de Castellfollit del Boix, el mató de Montserrat, el vi DO Bages i l'oli varietat Corbella.
Programa de la jornada
16.00 Benvinguda. Joan Vinyes, conseller de Turisme del Consell Comarcal del Bages
16.15 El nou decret d'etiquetatge. Què ha canviat? Josep Martí, responsable de Normativa i Procediment de l'Agència Catalana del Consum
17.30 Disseny i comunicació per a la venda de productes agraris. Elena Sixto, responsable de Pixelblanc, disseny i comunicació ètica
18.45 Pausa i berenar
19.00 Què hem de saber per a la venda directa per internet? Marc Butxaca, programador informàtic especialitzat en web
20.15 Cloenda de la Jornada
La inscripció és gratuïta però cal reservar plaça trucant al 93 878 70 35 o a través del correu electrònic raquel@agavet.cat.
Les empreses del Rebost del Bages produeixen i elaboren una gran varietat de productes alimentaris locals i de qualitat, d'entre els quals destaquen, per exemple, l'albergínia blanca, els tomàquets del Bages, la col verda manresana, les mongetes de Castellfollit del Boix, el mató de Montserrat, el vi DO Bages i l'oli varietat Corbella.