Tot i que la situació que ha provocat la Covid-19 ha fet endarrerir el pla estratègic de la sala manresana SevenSeven, aquest maig veurà la llum el projecte gastronòmic, un nou restaurant, que cobrirà una part molt important dins del projecte global. El nou restaurant que s'ubicarà a la primera planta i a la terrassa superior tindrà l'objectiu principal de fer viure una experiència gastronòmica de qualitat tant pel que fa a l'elecció dels millors productes com per gaudir d'un servei personalitzat d'inici a fi.
Centrat inicialment en els dinars, a causa de les restriccions horàries, un cop la restauració pugui operar amb normalitat, el restaurant donarà servei de dinars cada dia de la setmana i servei de sopars les nits de dijous, divendres i dissabte. La proposta gastronòmica pretén viatjar per tota la geografia del país amb els millors productes de cada zona, amb arrossos o carns i tot maridat amb una carta de vins seleccionada i adaptada als plats de la carta.
Pel que fa a la terrassa superior, aquesta també es transforma en l'SkyBar, una part més del restaurant, on poder gaudir d'una manera més informal tant d'un vermut, d'un dinar o un sopar. Aprofitant les vistes privilegiades que té aquesta terrassa també permetrà poder allargar la vetllada de les nits d'estiu podent fer una copa o un còctel.
Juntament amb el servei ordinari del nou restaurant, la sala també iniciarà la creació d'un club gastronòmic on els seus membres podran gaudir de tastos, cursos o presentacions de productes relacionats amb la gastronomia del nostre país.
							
																					
														
								La sala SevenSeven es reinventa i obrirà, al maig, un nou restaurant experiencial
S'ubicarà a la primera planta i a la terrassa superior
ARA A PORTADA
- 
													Crida urgent: el Gran Recapte necessita multiplicar per nou el voluntariat al Bages i Moianès Pere Fontanals  
- 
													Èxit del Gastrorecup a Manresa: 80 comensals i 1.600 euros per la Fundació del Convent de Santa Clara Pere Fontanals  
- 
													Sant Fruitós adquireix tota la finca de Can Figueras per ampliar el Bosquet i crear la Casa-Museu Pere Fontanals  
- 
													Manresa Il·lumina, reconeguda amb el segon premi BBVA a la Sostenibilitat Empresarial Pere Fontanals  
- 
													El Cosmògraf 2025 convidarà a explorar el cosmos des de la ciència, l'art i la filosofia Pere Fontanals  
Publicat el 25 d’abril de 2021 a les 22:11
										Actualitzat el 25 d’abril de 2021 a les 22:17
									
								Et pot interessar
- 
												 Economia i Empresa
												Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada Economia i Empresa
												Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
- 
												 Economia i Empresa
												El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts Economia i Empresa
												El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
- 
												 Economia i Empresa
												Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal Economia i Empresa
												Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
- 
												 Economia i Empresa
												38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible Economia i Empresa
												38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible
- 
												 Economia i Empresa
												Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary Economia i Empresa
												Laura Galobart guanya el 32è Premi Protagonistes del Demà del Rotary
- 
												 Economia i Empresa
												UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització Economia i Empresa
												UManresa estrena la Clínica Odontològica, que el curs que ve acollirà els primers cursos d'especialització

 
															 
															 
															 
															 
															