
La santvicentina Nostrum ha fet un nou pas endavant aquest dimecres amb l'obertura del seu 75è establiment, a Andorra. L'expansió de l'empresa que fa 15 anys va obrir el seu primer local a Barcelona ha estat espectacular en el darrer any amb prop de 30 inauguracions a diferents comunitats autònomes de l'estat, com Madrid, València, Castella i Lleó, Galícia, País Basc i a un bon nombre de comarques catalanes. En total, s'han creat més de cent llocs de treballs.
El nou establiment de Nostrum s'ubica al carrer Riberaygua, 23, al centre d'Andorra la Vella. El responsable d'aquesta franquícia són els emprenedors Ramon Calvet, David Vilaseca i Josep Maria Sánchez que ha volgut traslladar al Principat d'Andorra la fórmula de tots els plats a 1, 2 i 3 euros que té molt d'èxit a les poblacions on està implantada.
La majoria de plats tenen la seva base en la cuina mediterrània i en el seu procés d'elaboració no s'utilitzen ni conservants ni colorants. Molts dels proveïdors són de proximitat.