El mercat de Nadal i tots els maridatges proposats en el marc de l'Abadal Christmas Market & Wine Experience han tingut una molt bona rebuda després d'un any d'absència per culpa de la pandèmia de l'any passat. La masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó ha estat plena de gent tot el cap de setmana.
En aquesta edició del ja consolidat mercat gastronòmic i nadalenc del celler, els assistents han pogut gaudir d'una oferta variada de showcookings, tallers i tastos dirigits, com el de l'Escola Joviat, el d'arrossos amb el xef Jordi Llobet, una master class de caviar, la degustació de tapes & vi, el tast asiàtic, el tast gourmet, el tast de productes italians o el del Pelegrí, entre d'altres.
Durant tot el cap de setmana, els visitants s'han trobat un mercat nadalenc amb propostes gastronòmiques i artesanals, una zona gastro bar amb una barra de vins Abadal i especialitats culinàries del Bages, música en viu, visites al celler i alguna proposta pels més menuts de la casa. També s'han ofert altres maridatges gastronòmics com el de foie gras i vi, tòfona i vi, formatges i vi, pernil i vi i, pels més dolços, el tast de xocolata i el tast gormand.
L'Abadal Christmas Market omple el Nadal de vi i gastronomia
Important presència de visitants a la masia del celler Abadal a Santa Maria d'Horta d'Avinyó
Ara a portada
Publicat el 28 de novembre de 2021 a les 15:05
Actualitzat el 28 de novembre de 2021 a les 15:11
Et pot interessar
-
Economia i Empresa Bernat Ladrón de Guevara, reelegit president d'una Associació d'Empresaris de Bufalvent especialment engrescada
-
Economia i Empresa El Kursaal posarà a la venda els espectacles de Festa Major aquest dijous a preus reduïts
-
Economia i Empresa Caixabank ajuda a pagar un tamisador a la Fundació Cardona Històrica per impulsar la comercialització de la sal
-
Economia i Empresa 38 empreses turístiques del Bages, reconegudes per la seva gestió sostenible